informacije  
   

WinDos - Vitez

 

 

Firma Windos vitez osnovana je u Listopadu odnosno Oktobru 2008 g. koja se nalazi na glavnoj doinici Sarajevo - Banjaluka na adresi PC-96 Vitez. Windos Vitez vam nudi širok asortiman PC uređaja i ostalog računarskog asortimana po veoma povoljnoj cijeni plačanjem gotovinom ili na odgodu.(više informacija plačanjem na odgodjeno kliknite na servis i usluge).

 

Naši katalozi su vam dostupni svakih 2 mjeseca po sve većoj i bogatoj ponudi kao što su lap-top uređaji , printeri, skeneri, monitori, pos uređaji i razni artikli poznate svjetske marke.

 

Na sve naše prodajne artikle garancija je istaknuta od datuma kupovine.


Prilikom kupovine računara u poduzeću Windos vršimo usluge besplatne dostave samo u području opčine Vitez. Sve ostale općine u užem području kantona središnje Bosne vršimo dostave uz dogovor i zavisno od kolićinski kupljene robe. Mi vam također nudimo mogučnost da vi kao kupac sami odaberete svoj računar, konfiguracije gdje mi vršimo besplatnu ugradnju programa neophodne za vaše potrebe.

 

Vršimo čišćenje računara od razni virusa i ostalih neželjenih instalacijskih programa koje usporavaju sistem i rad vašeg PC ljubimca.


Naćin plačanja pretežno se vrši avansno ondnosno gotovinom a također imate mogučnost plačanja preko Uni-Credit banke na odgođeno do 12 mjeseci. Da bi izvršili na odgođeno plaćanje, potrebno je da imate VISA ili MaestroCard karticu gdje vi odlučite do koliko rata vama odgovara i to bez ikakve potrebne papirologije i komplikacije. Za sve daljnje informacije molimo da nas kontaktirate na više informacija.

 

 

 

PC96, 72250 Vitez ● windosvitez@gmail.com ● tel/fax: 030 711 128 ● Mob: 063 597 900 ● www.windos-vitez.com