informacije  
   

Tip-Top - Vitez

Poduzeće TIP TOP iz Viteza je proisteklo iz zanatske radionice koja je registrirana još davne 1983. godine te posluje kao servis za motorna vozila a od 1995. godine registrira se kao poduzeće koje se bavi trgovinom auto i moto dijelova, servisiranjem svih vrsta motornih vozila, prodajom hidrauličnih komponenti, svih vrsta hidrauličnih crijeva i servisiranjem istih.

 

TipTop Vitez pruža mogućnost kupovine opreme za motore, od opreme, preko guma, akumulatora, dijelova i pruža usluge servisa. Sve što trebate, možete pronaći kod nas po izrazito povoljnim cijenama.

 

Tip-Top Vitez pruža usluge servisa svih motornih vozila. U našem servisu možete obaviti: Besplatan pregled ispravnosti vozila Autodijagnostika za sve modele motornih vozila Montaža i balansiranje auto i moto guma svih vrsta (Vulkanizerske usluge) Osnovni servis zamjene ulja i svih filtera (uz kupnju ulja i filtera iz našeg asortimana besplatna zamjena) Servis, punjenje i popravak sustava autoklime Zamjena amortizera Servisiranje svih dijelova ovjesa (trapa) Servsiranje i popravak sustava kočenja Usluge velikog servisa (zamjena seta zupčastog remena – zupčasti remen, roleri, španeri i ostali dijelovi seta zupčenja) Servisiranje i popravak ispušnog sustava (mogućnost zamjene, popravka i varenja) Sve ostale auto i moto usluge servisa i popravaka Vašeg ljubimca.

 

Balansiranje je postupak kojim se uravnotežuju mase kotača na različitim stranama iste osovine dodavanjem olovnih utega na felgu. Na kotač prilikom vrtnje oko osi djeluje centrifugalna sila. Ukoliko nije uravnoteženo javlja se debalans koji se manifestira podrhtavanjem volana, već pri brzinama većim od 70 km/h, ili podrhtavanjem cijelog vozila. Guma se pri balansiranju uravnotežuje olovom, pločicama ili bušenjem. Najbolje je izvršiti balansiranje sva četiri kotača zato što automobil može da trese i ako su prednji kotači balansirani, a zadnji nisu. Debalans zadnjih kotača se može prenositi i osjetiti čak i na volanu ili na cijelom vozilu. Ako se balansiranje ne uradi na vrijeme gume se troše brže i neravnomjernije, stradaju ležajevi, amortizeri i druge komponente sistema oslanjanja. Svaki put kada se gume montiraju na kotač i kad se ponovo stavljaju nakon popravke moraju se balansirati.

 

Nudimo različite usluge iz hidraulike i pneumatike uključujući: Usluge popravaka svih vrsta hidrauličnih crijeva Prodaja hidrauličnih visoko i niskotlačnih crijeva i različitih niplova, holendera…

 

Kod nas možete obaviti sve usluge vezano uz autoklimu za sve vrste motornih vozila: punjenje autoklime servis i popravak autoklime popravak i izrada crijeva za sustav autoklime čišćenje i dezinfekcija autoklime (uklanjanje neugodnih mirisa) te zamjenu svih komponenti autoklime.

 

 

Telefon: 030 710 235 ● Željeznička stanica bb Vitez ● tiptop.vitez@gmail.com ● Web: www.tiptop.ba