informacije  
   

Kristal - Vitez

Staklarsko poduzece “Kristal” Vitez razvilo se iz male zanatsko-trgovacke radnje u Staroj Biloj (Opcina Vitez) 1989. godine. Osnovna djelatnost ove radnje bila je maloprodaja stakla i prvi pocetci proizvodnje izo stakla.


Prateci logiku razvoja i potrebe tržišta 1994. godine, ova mala radnja prerasta u poduzece za proizvodnju, promet i usluge. Kontinuirano ulažuci u kadrove, tehnologiju i infrastrukturu, staklarsko poduzece “Kristal”danas spada ne samo u vodeca poduzeca u staklarskoj djelatnosti nego i u vodeca poduzeca Bosne i Hercegovine.

 

Cilj menadžmenta je postizanje i održavanje stalne kvalitete proizvoda i s tim u vezi zadovoljstva naših kupaca. Dokaz tome je i certifikat ISO 9001:2000 izdat od službe CERT RWTUV SYSTEMS, zatim certifikat za izo staklo od priznatog instituta za gradevinarstvo IFT Rosenheim,
certifikat za strukturalno ostakljivanje do Dow Corning-a i drugi ali i brojne reference diljem BiH i izvan nje.

 

Poduzece “Kristal” danas upošljava 80 djelatnika, koji su kadrovski i tehnološki osposobljeni za izvršavanje zahtjeva koje se pred njih postavljaju kao i radu sa suvremenom opremom i strojevima. Edukacija djelatnika je redovan proces s obzirom da pratimo nove tehnološke potencijale, trendove i standarde u obradi stakla.

 

 

 

Telefon: 03 717 733 ● E-mail: kristal.vitez@tel.net.ba ● PC 96 .- 72250 Vitez