informacije  
   

Kesten - Vitez

 

Poduzeće "Kesten" d.o.o. osnovano je 1996. godine kao trgovačko poduzeće. Od samoga početka naša je poslovna orijentacija veleprodaja i maloprodaja namještaja. Naša je osnovna poduzetnička ideja prodaje namještaja danas prerasla u novi kvalitet i novi izazov kakav je vlastita proizvodnja namještaja.Poduzeće "Kesten" u momentu osnivanja zapošljavalo je samo četiri djelatnika da bi danas taj broj dostigao od oko 200 uposlenih.


U prodaji namještaja naše je poduzeće prisutno širom Bosne i Hercegovine. Posebno možemo istaknuti da imamo vlastite salone u općinama Vitez, Banja Luka, Mostar i Srebrenik. Maloprodajni prostor našega poduzeća dostiže veličinu od 21.000 m 2 korisnog prodajnog prostora, dok je skladišni prostor s veleprodajom veličine 8.000 m2.

 

Uz vlastiti vozni park i dostavu kupljenog namještaja, naše je poduzeće već dugi niz godina vodeće u prometu namještajem na području Bosne i Hercegovine.


Poduzeće "Kesten" d.o.o. Vitez od lipnja 2004. godine započinje s realizacijom projekta vlastite proizvodnje namještaja. Ovaj projekt se realizira uz partnerstvo s vodećom kućom u proizvodnji namještaja u susjednoj Republici Hrvatskoj, poduzećem "Oriolik". Od samoga početka usvajanja proizvodnje, da bi se zaokružio primarni dio proizvodnje, proizvodnja tapaciranog namještaja, poduzeće "Kesten" d.o.o. otvara linije za proizvodnju žičanih jezgri, zatim linije za rezanje i oblikovanje spužve te proizvodnu liniju stolarije. U proizvodnim pogonima našega poduzeća angažirano je već 35 uposlenih radnika, uglavnom mlađih, ambicioznih ljudi. Zahvaljujući dobroj koordinaciji i timskom radu uposlenih, kao i suvremenim tehnološkim procesom, u relativno kratkom vremenskom razdoblju razvijeno je preko petnaest modela različitih proizvoda.


Naša se proizvodnja bazira na visokoj kvaliteti proizvoda, modernom dizajnu i pristupačnoj cijeni.

 

Razvijajući ideju proizvodnje namještaja, pravci daljeg razvoja naše proizvodnje su sljedeći:

- povećanje proizvodnog programa
- upošljavanje novih i odgovarajuća edukacija postojećih kadrovskih potencijala
- proširenje partnerstva s novim dobavljačima kao i kupcima iz zemlje i inozemstva
- izlazak na tržište susjednih zemalja, a potom i zemalja članica Europske unije.

 

Poduzeće "Kesten" d.o.o. uspješno razvija svoju proizvodnju zahvaljujući dobrom odnosu sa poslovnim partnerima i čvrsto uvezanom prodajnom lancu. I pored toga i dalje smo zainteresirani za poslovnu suradnju sa novim partnerima koje ovim putem pozivamo da nam se jave.

 

 

 

Telefon: 030 714 920 ● PC 96 Vitez