informacije  
   

FIS - Vitez

Trgovački centar FIS u Vitezu pruža se na cca. 180 000 m² od čega je 40 000 m² izložbeno-prodajni prostor gdje je uposleno oko 1500 djelatnika. U moderno uređenom i ugodnom ambijentu za kupovinu u ponudi je preko 300 000 različitih artikala. Uz veoma povoljne cijene i kvalitetnu uslugu na preko 25 specijaliziranih odjela u ponudi je bogat asortiman robe široke potrošnje. Kvalitetno rješenje parking mjesta za naše kupce (podzemna garaža sa 250 parking mjesta i parking na otvorenom kapaciteta 500 automobila) koje su pod video nadzorom. Također su tu dodatni sadržaji za naše kupce: caffe-restoran, caffe-slastičarna, internet club, dječija igraonica, frizersko-kozmetički studio.


ODJELI:

 

ODJEL TEKSTILA

Jedinstvena ponuda tekstila u BiH i okolici prostire se na 6395m². Preko 100 000 različitih artikala, veliki izbor teške i lake konfekcije, sportske odjeće, dječje i baby konfekcije, trikotaže, rublja i čarapa, u ponudi obezbjeđuju tvonica tekstila i čarapa „GS“ zajedno sa preko 400 dobavljača. Pored dobavljača iz Bosne i Hercegovine kojima dajemo posebnu prednost, surađujemo sa dobavljačima iz susjednih zemalja (bivša Jugoslavija), Italije i ostalih zemalja Zapadne Europe, Turske, Indije, Kine, Pakistana. Najpovoljnije cijene, izobilje asortimana i naše ljubazno osoblje čine ovaj odjel očaravajućim.

 

ODJEL OBUĆE I GALANTERIJE

Ponuda na odjelu obuće i galanterije posljedica je praćenja modnih i cjenovnih svjetskih trendova. Bogat asortiman ponude ženske, muške i dječje obuće i galanterije za sve prilike i sva godišnje doba, iz susjednih zemalja (bivša Jugoslavija), Italije, Mađarske, Austrije, Belgije, Kine na 2010m², govori samo za sebe i naše kupce čini posebnim.

 

ODJEL POSUĐA

Na odjelu posuđa, naši kupci mogu naći posuđe za kućanstvo i profesionalnu ugostiteljsku liniju posuđa. Police ovog odjela u našim trgovačkim centrima pune aritkli iz Italije, Holandije, Češke, Njemačke, Španjolske, Turske. Prava poslastica za naše kupce i dobavljače.

 

ODJEL IGRAČAKA, DEKORATIVNE KERAMIKE I CVIJEĆA

Vođeni izrekom "Sve na jedno mjestu" kako ostalim odjelima tako i ovim odjelima smo posvetili veliku pažnju. Asortiman igračaka i dekoracija je na zavidnom nivou i ugođaj na ovim odjelima daje našem centru poseban štih.

 

ODJEL AUDIO-VIDEO TEHNIKE

250 000 različitih artikala na 850 m² za ljubitelje tehnike i tehničkih inoviteta odjela audio-video tehnike je prava poslastica. Pored uobičajne ponude (televizori, kućna kina, DVD playeri-i, profesionalni glazbeni instrumenti...), izdvajamo specijalizirane radnje FOTO-MOBY shop i CD shop gdje naši kupci uživaju u ponudi mobilnih telefona, foto opreme, računara i računalne opreme.

 

ODJEL BIJELE TEHNIKE I KUĆANSKIH APARATI

U ponudi ovog odjela nalazi se preko 1500 različitih artikala na 780m² od 128 dobavljača. Na ovom odjelu pored bijele tehnike, malih i velikih kućanskih aparata u ponudi je profesionalna ugostiteljska oprema (razne vrste sušilica i perilica, roštilji, caffe aparati, štednjaci, zamrzivači, ledomati...), kao i svi potrebni aparati za kućanstvo i grijna tijela.

VODO I ELEKTRO MATERIJAL

Na 1600m² veliki izbor kupaoničke opreme, keramičke galanterije i namještaja, opreme za centralno grijanje, elektro materijala i rasvjetnih tijela (dekorativna, vrtna, industrijska rasvjeta). Pored ponude rasvjetnih tijela iz vlatite proizvodnje imamo i rasvjetna tijela renomiiranih proizvođača kao što su Esto, Globo, Avolux, Gecem, Cremasco, Murano Alt...

ALATI

Odjel alata u trgovačkom centru FIS u Vitezu prostire se na 1078m². Našim kupcima je u ponudi je asortiman hobi i profi alata uključujući radne uniforme i HTZ opremu. Iz bogate ponde na našim policama u stalnoj ponudi su hobi i profi alati te radna pomagala, renomiranih proizvođača kao što su HM Müllner, Einhell, Top trade, Pigal, Tessa, HP Autozubehoer...

 

NAMJEŠTAJ

6272m² Iz bogatog asortimana posebno izdvajamo pločasti i namještaj od punog drveta iz vlastite proizvodnje „Ambyenta“. Pored namještaja iz vlastite proizvodnje na odjelu naši kupci u ponudi imaju proizvode proizvođača namještaja iz BiH, država iz susjedstva, Italije, Njemačke, Poljske.Veliki izbor različitih modela spavaćih soba, dječjih soba, kuhinja, kupaoničkg namještaja i namještaja za dnevne boravke, predsoblja i cipelara, uredskog namještaja, kao i tapaciranog namještaja, razlozi su zbog kojih se svaki naš kupac vrati po još.

 

TEPISI I ITISONI

Na specijaliziranom odjelu tepiha i itisona, koji se prostire na 1155m² bogat i raznovrstan je izbor tepiha, itisona, staza i raznih prostirki iz Holandije, Njemačke, Italije, Grčke, Belgije, Turske, Kine, kako za kućanstva tako i za ugostiteljske i druge javne objekte.

 

SPORT, LOV I RIBOLOV

Za ljubitelje sporta, lova i ribolova, na 778 m² su i posebni odjeli. Asortiman odjela pruža sve stvari i proizvode potrebne za bavljenje ovim hobijima, amaterski ili profesionalno. Za sportaše se tu može naći oprema renomiranih proizvođača sportskom opremom i pomagalima. Iz ponude na odjelu lova i ribolova izdvajamo veliki izbor lovačkih džempera, hlača, posebnih čizama za lov i ribolov, ruksaka, posebnih nepropusnih čarapa, vreća za spavanje za djecu i odrasle, kao i drugog pratećeg materijala. Posebno naglašavamo da u ponudi imamo lovačko oružje, pištolje i sve vrste streljiva i pratećeg materijala kao i štapove za pecanje i prateću ribolovnu opremu

 

REPROMATERIJAL

Na odjelu repromaterijala možete naći bogat asortiman PVC i metalne galanterije, okova, kant-traka, ploča… Također nudimo usluge vakum prese za izradu fronti raznih dimenzija i boja, rezbarenja, laserskog graviranja, kantovanja, rezanja iverice po datim dimenzijama.

 

PARFUMERIJA

U trgovačkom centru FIS se nalazi odjel parfumerije (145m²) koji Vam nudi dobar izbor artikala. Veliki izbor preparativne i dekorativne kozmetike poznatih robnih marki, parfemi renomiranih svjetskih proizvođača, namijenjenih i ženama i muškarcima, dio su široke ponude ove parfumerije. Asortiman dopunjavamo kolekcijom kvalitetnog, dizajniranog i modernog srebrnog nakita koji su dio osobnog identiteta svakoga od nas.

CVJEĆARA I VRTNI CENTAR

Već četiri godine na 3000 m² plasteničkog i stakleničkog prostora, adekvatno uređenih i opremljenih. U okviru kompanije FIS se razvija uzgoj hortikulture, lončarica, sobnog cvijeća i ostalog bilja. Pod rukovodstvom stručnog tima u plastenicima proizvodimo sve vrste sezonskog povrća, dok u staklenicima uzgajamo popularne sezonske lončarice, balkonsko i saksijsko cvijeće, te ukrasno drveće i grmlje. Cijeli asortiman proizvoda planiramo proširiti i ubrzati proces proiozvodnje. Nova i suvremena oprema omogućuje nam kvalitetnu kontrolu navodnjavanja i vlažnosti. Svaki proizvod iz naše proizvodnje plasiran na tržište zadovoljava sve ekološke standarde. Ispravnost tla potvrđuje "Poljoprivredni institut" iz Sarajeva.

 

HIPERMARKET

U maloprodajnom prostoru trgovačkog centra FIS na 2025m² prostire se hipermarket, koji u svakodnevnoj ponudi osim posebnog ugođaja nudi bogat asortiman marketških roba široke potrošnje potrebne svakom kućanstvu. U svakodnevnoj ponudi možete naći: -market suhi program: osnovne živežne namirnice, praškasti program, konzervirano voće i povrće, zdrava grana, slatki i slani program, bezalkoholna i alkoholana pića, proizvodi namijenjeni kućnim ljubimcima. Market svježi program: mlijeko i mliječni proizvodi, meso i mesne proizvodi, kruh, kolači i slastičarski proizvodi, zamrznuti program. Market ostali program: preparativna kozmetika, sredstva za čišćenje, paprino-higijenska galanterija, galanterija za kućanstvo.

 

Poslovni centar PC 96 72250 Vitez - Bosna i Hercegovina +387 30 715 300 Web: www.fis-bih.com